20220501_133907_0000

Αφιέρωμα στον Κίνε και τον Κόνι στο Kosmolarissa, Thessalianews και Trikalaenimerosi.

Γράφει και επιμελείται η Νεκταρία Βαρσαμή Πουλτσίδη.

Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύουμε. Με μυαλό και καρδιά ανοιχτό, χωρίς να μετακινηθούμε βήμα στην πραγματικότητα.

Η αξία του βιβλίου είναι διαχρονική και η δύναμή του αναδεικνύει νέους συγγράφεις αλλά και παλιούς.

Η ανάγνωση είναι τέρψη για την ψυχή και το νου, ένα πολύτιμο αγαθό για την ψυχική μας υγεία, όπως πολλοί θα συμφωνούσαν.

Για τους μικρούς μας φίλους η σημερινή πρόταση είναι το βιβλίο Κίνε και Κόνι : Η πρώτη τους περιπέτεια της συγγραφέως Ευγενίας Κωστή από τις Εκδόσεις Maradel Books. Πρόκειται ένα όμορφο παραμύθι που μας διδάσκει το νόημα και τη δύναμη της αληθινής φιλίας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ο Κίνε και ο Κόνι ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι στο μαγικό δάσος! Σκοπός τους ένας! Να μαζέψουν μοβ λαχταριστά βατόμουρα! Στη διαδρομή θα γνωρίσουν συναρπαστικούς φίλους! Το μυστηριώδες Πεταλολούλουδο, το άλογο που πετάει και η σοφή κουκουβάγια Αγριππίνα θα τους διδάξουν τη δύναμη της φιλίας… Παρόλα αυτά οι κίνδυνοι δεν θα λείψουν… Και κάπως έτσι όλα ξεκίνησαν ένα χρυσαφένιο ηλιόλουστο πρωινό στο χωριό της Ασημένιας Κανέλας…

Συγγραφέας: Ευγενία Κωστή

ISBN: 978-618-84017-7-8

Αρ. σελίδων: 36

Έτος έκδοσης: 2019

Εκδόσεις: Maradel Books

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Ευγενία Κωστή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακές σπουδές στη Χρηματοοικονομική Ανάλυση και εργάζεται ως οικονομική αναλύτρια. Έχοντας καλλιτεχνικές ανησυχίες από μικρή, ασχολήθηκε με τη μουσική ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο πιάνο.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια την κέρδισε η συγγραφή παιδικών ιστοριών, που της δίνει ιδιαίτερη χαρά και τη γυρνάει στα παιδικά της χρόνια.  Στον μαγικό κόσμο των περιπετειών των δύο φίλων, Κίνε και Κόνι, η συγγραφέας αποσκοπεί να αγγίξει τις καρδιές των παιδιών και να τους προσφέρει στιγμές χαράς, γέλιου και φαντασίας!

Διαβάστε το σχετικό άρθρο στο Kosmolarissa, Trikalaenimerosi και Thessalianews.