1686176707442 (3)

Ο Κίνε και ο Κόνι αυτή τη φορά ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Natasha, στο High TV με τη Νατάσα Κρητικού και την Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου.

Μία ξεχωριστή εμπειρία είχαν ο Κίνε και ο Κόνι την Κυριακή, 04 Ιουνίου στο τηλεοπτικό κανάλι High TV, στην εκπομπή Natasha.

Η Νατάσα και η Αλεξάνδρα αγκάλιασαν με πολύ αγάπη  τα βιβλία μου και τους ήρωές μου. Μιλήσαμε για πολλά και διάφορα θέματα, όπως πώς μπήκα στο μονοπάτι της συγγραφής, πώς ξεκίνησa το συγγραφικό μου ταξίδι αλλά και πώς πήρα την απόφαση της αυτοέκδοσης, ενώ παράλληλα ποια είναι τα κύρια μηνύματα που θέλω να μεταδόσω στους μικρούς μας φίλους.

Μιλήσαμε για την αξία της φιλίας, της ευγενούς άμιλας και της ομαδικότητας που πρεσβεύουν ο Κίνε και ο Κόνι, τη σημασία της φιλίας στις ζωές μας, αλλά και πώς ένα παραμύθι μπορεί να μας προσφέρει παράλληλα ξεγνοιασιά, χαρά, φαντασία και πολλές εικόνες. Και πραγματικά θα είναι μεγάλη χαρά αν ένα παραμύθι καταφέρνει μέσω της Φαντασίας να μας αναδείξει τη σημασία να ονειρευόμαστε, να κυνηγάμε τα θέλω μας και τις επιθυμίες μας, γιατί ίσως έτσι κάποια στιγμή καταφέρουμε να τα πραγματοποιήσουμε.

Ο Κίνε και ο Κόνι αποκάλυψαν ότι ετοιμάζεται ένα ακόμη βιβλίο της σειράς σε μία νέα εξίσου συναρπαστική περιπέτεια.

Νατάσα και Αλεξάνδρα σας ευχαριστώ για την ιδιαίτερη τιμή να σας παρουσιάσω τα έργα μου και να μιλήσω για αυτά.

Ακολουθεί το βίντεo της εμφάνισής μου στην εκπομπή Natasha: