Φωτογραφία εκπομπή ART

Ο Κίνε και ο Κόνι είχαν μία ξεχωριστή εμπειρία καλεσμένοι στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΡΤ, στην εκπομπή ” Η ώρα του Φορολούμενου” με τους εξαίρετους παρουσιαστές της εκπομπής Μανούσο Ντουκάκη και Ορέστη Σεϊμένη και συμπαρουσιαστή τον κο Δημήτρη Τριπερίνα.

Μία ξεχωριστή εμπειρία είχαν ο Κίνε και Κίνε καλεσμένοι την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΡΤ, στην εκπομπή “Η ώρα του Φορολογούμενου”.

Ο κος Μανούσος Ντουκάκης και ο κος Ορέστης Σεϊμένης, αγκάλιασαν με τόση πολλή αγάπη τα βιβλία μου και τους ήρωές μου που πραγματικά με συγκίνησαν.

Οι ευχές τους τόσες πολλές. Να τα χιλιάσουν τα παραμύθια μου! Και ακόμη και αν δεν υπάρχει η Θεία Λένα τώρα υπάρχει η Θεία Ευγενία. Θα ήταν πραγματικά τιμή μου αν καταφέρω να γράψω πολλά παραμύθια και καταφέρω να μπω στην καρδιά, στο μυαλό και στην ψυχή των μικρών μας φίλων!

Ο κος Ορέστης Σεϊμένης ο καλλιτέχνης του ποιητικού λόγου μου αφιέρωσε μία εξαιρετική μαντινάδα:

Η Ευγενία η Κωστή, Παραμυθένια Ζώνη, σήμερα ήρθε και έφερε τον Κίνε και τον Κόνι, τρία βιβλία μαγικά κανείς να μην τα χάσει, θα δει τις λίμνες τα χωριά τα μαγικά τα δάση, θα δει και τον Υάκινθο θα δει το Τζιντζεράκι, και το Πεταλολούλουδο μεσ’το Παραμυθάκι. Μεγάλα και μικρά παιδιά εμείς με τα Παραμυθάκια, γι’αυτό θα γράψεις πιο πολλά για όλα τα παιδάκια.

Ευχαριστώ θερμά το κανάλι ΑΡΤ και την εκπομπή “Η ώρα του Φορολογούμενου” καθώς και τον κο Μανούσο Ντουκάκη και τον κο Ορέστη Σεϊμένη για το βήμα που έδωσαν σε εμένα ένα νέο συγγραφέα, καθώς και τη μοναδική εμπειρία της εμφάνισής μου σε ένα ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ακόμη περισσότερο,όμως, σας ευχαριστώ για τη θερμή σας φιλοξενία και το ωραίο κλίμα που έχετε ανάμεσά σας και με βοήθησε να ξεπεράσω το οποιοδήποτε άγχος και αν είχα.

Πραγματικά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς!

Ακολουθεί ένα βιντεάκι απόσπασμα της εμφάνισής μου στην εκπομπή:

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή Η ώρα του Φορολογούμενου